perjantaina, heinäkuuta 27, 2007

Painonhallintaa

Minulla on vaaka. ostin vaa'an, oli pakko. Neuroosini iskee kovaa myös tällä alueella...
Se on sellainen halvin mahdollinen, missä on sellainen pyörivä numeroalusta. Joka kerta vaa'alle meno on piinallista, varsinkin näin kesällä kun on ottanut vähän loma-asennetta elämään...
No olen huomannut kokeilevani erilaisia vaa'alla olo-tai astumisasentoja. Että jos se luku vaikka olisi pienempi riippuen vaa'alle astumistyylistä.
Ensiksi nojasin molemmilla käsillä pesukoneeseen vaa'alle astuessani, että paino siirtyy vaa'alle hitaasta ja näin ollen lopullisen massan määrä pienenee. Ei onnannut.
Vein vaa'an olkkariin ja laitoin maton päälle, ei hyvä. Vaaka näyttää enemmän pehmeän päällä. Kokeilin myös laminaattilattiaa, siinä tulos oli hiukan parempi kuin kylpyhyoneen kaakeleilla.
Huomasin myös, että päätä kannattaa liikuttaa kun lukee numeroa, mikä vaa'assa olevan viivan kohdalle jää. Se muuttuu, riippuen siitä mistä kulmasta katsoo.
Kokeilin myös asettaa vaa'alle jalan kerrallaa, että kerkiää vaaka rukka tasaantua ennenkuin toisen läskikimpaleen, siihen asetan. Ei muuttunut lukema.
lopuksi päädyin kaikista parhaaseen niksiin, säädin vaa'an numerolevyn alkamaan jo 120 kg kohdalta. Miten innoissani olenkaan, aina kun astun vaa'alle olen laihtunut 10kg. Kyllä kesä tekee kropalle hyvää. Näin sitä laihdutaan ajatuksen voimalla. katsokaas se on se myönteisen ajattelun voima.

-H-
ps. Lehtimyyjät, kun soitatte niin jättäkää edes vastaajaan viesti, että se olit vain sinä. Ei sitten tarvitse koko ajan pähkäillä, että kuka mulle nyt on soittanut!!!!!!! Ja laskea jo kuinka paljon hautajaiset tulevat maksamaan, kun se on kuitenkin joku rakas joka on kuollut, ja nyt yrittävät tavoitella ruumishuoneelta ja minä en edes vastaa!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä ne ruumishuoneelta varmasti soittaa uudestaan! Eipä jää mahdollinen raato niiden riesaksi :))
Vaa´alle mennessä kannattaa myös tasapainoittaa käsiä sivulle ja vetää keuhkot täyteen ilmaa, keveänä kuin ilmapallo.
-Rasavillirusakko-

Anni kirjoitti...

Mutta jos ei soitakaan ja sitten missaa hautajaiset ja perinnönjaon...
Ehkä voisimme koota vaakaniksit ja luova painonhallinta nimisen kirjasen.

Anonyymi kirjoitti...

Muistathan sen tärkeimmän puntarisäännön? Puntarilla saa vain ja ainostaan käydä aamulla, alasti, ennen aamiaista ja kun on juuri tullut vessasta.
t.nimim. vuosien tesmauksella hyväksi todennut