torstaina, heinäkuuta 07, 2011

touhuilua

 On niin paljon aiheita, joista haluaisin kirjoittaa, päässä on ideoita, mutta ei jaksa. Yllä olevassa kuvassa oleva olut-tuoppi ei muuten toimi sellaisena kuin pitäisi vaan erittäin hyvänä vesimukina.
 Meidän suihkulähteeseen on muuttanut saku sammakko.Ainakin hetkiseksi.
Ja olen maalannut, mökin sisältäpäin.

Käväisimme Takkutukan kanssa mennennä viikonloppuna Savonlinnan kupeessa, toki Lippekin oli mukana. Olimme auttamassa, opaskoirien sukukokouksessa. Toki tuotin kaikille paljon iloa, ollessani yksin talolla ja onnistuin lukitsemaan itseni koira-aitaukseen. Kaikki kolme koiraa olivat kyllä iloisia seurasta. Talon isännällä oli erittäin hauskaa, kun hän ajoi autolla pihaan ja koira-aitauksessa oli kolmen iloisen koiran lisäksi, yksi vilkutteleva Homssu.
Olen siis ollut, lukenut ja tehnyt puutarhahommia. Saunonutkin olen ja siitä lisää tuonnenpana. Pihassa vilisee siilejä, erittäin kesyjä. metsässä on Vaakku-varis, joka on jo pari kuukautta seurannut minua ja Lippeä metsässä vaakkuen. Sillä kun on pesä ja poikaset.
Naapurin Otto-poika, käy aina välillä emäntänsä kanssa hakemassa minut ja Lipen metsäkävelylle. Koirista on niin mukava juosta keskenään. Otto rakastaa uimista, hän on karvainen hylje.

Tukkani on tällä hetkellä punainen

Näin kesällä ovat tatuointini herättäneet huomiota, varsinkin vanhemman väen keskuudessa. Positiivista huomiota kylläkin. Eräskin vanhempi herra totesi, että on hienoa, että naisillakin on nykyisin tatuointeja. Kun taas muuan mummo totesi ihmeissään, että nuohan ovat kauniita.

Hiljaa eteenpäin. Voi, kun aina olisi kesä. Rakastan kesän ääniä, tuoksuja, lämpöä ja valoa.

Ensi viikolla täytän 32-vuotta.

2 kommenttia:

aurinko ja kuu kirjoitti...

32! Iso tyttö :) Hauskoja touhuja sulla ja tuo sammakko on aivan paras!

Homssu kirjoitti...

Juu, se taas tuossa iltana eräänä loikki tuossa puurallien päällä :)