lauantaina, lokakuuta 06, 2012

Muutto

No niin, näin siinä sitten kävi. Tuosta noin vain menin ja ostin asunnon. Löysin, vaikka en oikein etsinyt, mutta se vain käveli vastaan.Pankkikin oli suopea minua pientä kohtaan. Ihanaa päästä ihanaan omaan kotiin, jotenkin sitä ei vain ymmärrä. Kaksi viikkoa on ollut huono-olo koko ajan, on stressannut ja ollut niin kovin levoton olo. Vasta eilen, kun sain kauppakirjan allekirjoitetuksi ja avaimet käteeni olo hiukan helpottui. Ja ei kun muuttamaan.
Tänään vietiin kaksi autolastillista tavaraa.
Maanantaina tulee muuttoauto ja kaksi muuttomiestä ja vie loput.
Onhan se asunto ihana. Pieni, minulle sopiva. Valkoinen kaunis pieni keittiö, kaakeloitu iso kylpyhuone, siisti parkettilattia ja iso vaatehuone.
Alue on hyvin rauhallinen ja ikkunasta näkyy luonto.
Mutta on tämä muuttaminen stressaavaa. Se pakkaaminen on kaikista kamalinta. Tuntuu, että pakkaa ja pakkaa ja silti sitä tavaraa riittää.
Ja kun kaikki on pakattu, on ihmeellistä pientä sälää kuitenkin kaikkialla. Sängyn alta löytyi sukka-aarre. Muutakin kadonnutta tavaraa ilmaantui.
Moni ihminen hyötyy minun muutostani, Siirtolapuutarha yhdistys sai suuren kassillisen arpajaisvoittoja eli hyvää tavaraa, jota en itse tarvitse. Takkutukka sai kasan pyyhkeitä ja muita hienoja kylppäri tavaroita, jotka eivät enää sovi väreihin :)
Sekä hienon vihreän työtuolin ja kaikkea muuta mahdollista ja mahdotonta tavaraa.
Takkutukan naapuri sai kassillisen kuivaruokaa ja Saarenmies sai takaisin hienon tietokoneensa, jonka hän ystävällisesti antoi minulle hoitoon vuosi sitten.
Paikallinen Kontti saa suuren määrän tavaraa, mukaan lukien keittiönpöydän tuoleineen.

Naapurinikin on intoutunut lauleskelemaan ja hohottelemaan oikein urakalla, joten siinäkin mielessä muutto tapahtuu sopivasti.  Nykyiseen talooni on muuttanut, joku toinenkin musiikin ystävä ja onhan tähän samaiseen taloon tulossa putkiremonttikin, joten aika on aika täydellinen.

Mutta äärettömän stressavaa ja olen monesti ollut varma, että ei tästä mitään tule, mutta hetki kerrallaan ja hengitellään hiljalleen.
Kohta voin nukkua uudessa kodissa.

Ei kommentteja: