perjantaina, maaliskuuta 28, 2008

Perjantai

Tänään repäisin ja lähdin ostoksille. Pakon edessä, kissoilla oli kuivaruoka loppu ja se mitä nuo pienet nassuttaa oli stockmannilla kanta-asiakas tarjouksessa.
Samalla ostin kissoille mukavan yllätyksen, kissanmintun kuivattuja lehtiä. Kissani sekosivat, tulivat siis emäntänsä kaltaisiksi.
Vähän murustin kuivia lehtiä matolle ja kissat hinkkasivat itseään mattoon, mitä erilaisimmilla tavoilla.
Tein myös pojille omat sukkapussit. Otin pari paritonta sukkaa, tungin niihin kissanmintua, solmu sukkaan, ettei ruoho karkaa ja eikun kissalle. Nyt lattillani makaa kaksi läpimäräksi imeskeltyä sukanraatoa.

Kävin myös pikaiseen ruokakaupassa, asematunnelin alepassa. Kassajonossa takaani kuului hihitystä ja kiusaantunutta kuiskuttelua. Oli pakko käntyä katsomaan. Siinä oli kaksi tyttöä, arvioisin n. 15 vuotiaita. Nykyään arvioiminen on suht´vaikeaa, koska kaikilla on täydellinen sotamaalaus naamassa ja trendivaatteet.
Tytöt oli sitten ostamassa kondomeita ja se oli NIIN noloa ja kamalaa. Ja vielä oli mieskassa. Niitä tyttöjä oli ihana seurata, voi noita pieniä. Hyvä sinääsä, että huolehtivat asiat kuntoon.
Tuli ihan mieleen omat nuoruusajat kun jo tamponien tai siteiden ostaminen nolostutti. Tai ensi kerta gynekologilla, voi kamalaa.
Ei enää nykyään, kai sitä on jo niin vanha ja kaikkeen tottunut ;) Eiköhän tässä ole jo naamansa menettänyt tarpeeksi monta kertaa...

Tänään tulee muuten televisiosta ihana elokuva: morsian karkuteillä. Julia Robertsin ja Richard geren kemia vain on niin mainiota, kuten aikoinaan toisessa ihanassa elokuvassa pretty Woman.
En nyt yleensä noista rakkauslöpinöistä välitä, mutta tätä ei voi ohittaa.

Tällainen rauhallinen perjantai. Sain haettua postista myös huuto.netistä 7llä eurolla ostamani kengät, hienot ja valkoiset.

Ai niin, minä tein eilen illalla britneyt. Ja jos joku ei nyt tiedä mitä se tarkoittaa, niin minä leikkasin hiukseni. 6mm terällä, päältä jätin vähän pidemmäksi ja jäljellä olevan tukan vaalensin.
Helpotti heti, koskakohan uskon, että minua ja naisellisuutta ei ole luotu yhteen. :)

Ei kommentteja: