keskiviikkona, syyskuuta 05, 2007

kukkakeppi-ystävä

Meiltä kaikilta hieman pulleammilta ihmisiltä löytyy kukkakeppiystävä. Kategoriaan pulleat luen tässä kohtaa myös normaalipainoiset, siis sellaiset joiden vaate koko liehuu siinä 38-40 tienoilla. Sillä verrattuna kukkakepiystävän, myös he ovat läskejä. Kukkakeppiystävän vaate koko on yleensä 34-36, korkeintaan. Kukkakepi huudahtaa sovituskopissa olevansa; niin läski, jos housujen kokolapussa lukee 38. Itse yrität viereisessä sovituskopissa punnertua numeron 42 housuihin, jotka eivät millään vain suostu nousemaan reisien kohdalta ylöspäin.
Kukkakeppiystävä myös sovittaa uutta slim fit-paitaa kokoa 34, ilman paitaa, kukkakepin maha on täydellisen litteä. Kukkakeppiystävä vetää paidan päälleen, nipistää ihoansa vyötärön kohdalta ja huohahtaa kun mahamakkarat löyhyvät esiin puseron läpi. Viereisessä sovituskopissa olet sinä, joka hikisenä yritaa pukeutua samaan slim fit-paitaan koko 40, ja harkitset uskalatko laittaa paidan kokonaan päälle, vai juttuuko se kiinni. Samalla huomaat peilistä punaiset rannut, jotka koristavat vatsaasi, koska olet hionnut mahamakkaroiden välistä.

Kukkakeppiystävän kanssa syöminen on kamalaa. Molemmilla on hirveä nälkä ja päätätte suunnata lähimpään hampurilaisbaariin. kun olet tilannut superextrakingsize-aterian, huomaat, että kukkakeppiystävä tilaa itsellen salaatin, johon ottaa vähärasvaista salaatikastiketta.
Pääsette pöytään, jossa alat tunkea itseesi, rasva-annostasi, samalla kn kukkakepiystävä, näykkii salaatti, vettä juoden. Hän syö ehkä puolet salaatistaan ja sitten ilmoittaa olevansa täynnä.Taputtaa hyvässä lykyssä mahaansa ja puhuu jotain järkyttävästä pötsistään. Katsot rasvassa uivaa ruokaasi, josta on mennyt yli puolet ja oma nälkäsi on hirmuinen, yhä vieläkin.
Ruoan jälkeen kukkakeppiystävä valittaa, että taas pitää mennä 10 km juoksulenkille illalla, kun tuli syötyä niin paljon. Samalla ajattelet 3 kilometrin kävelylenkkiä, jonka ehkä silloin tällöin jaksat kävellä. Mielummin makaat kotona television edessä suklaalevyn kanssa. Kukkakeppiystävä ei syö suklaata, koska siitä tulee sellulittiä ja hänelle ei vaan kertakaikkiaan enää maistu suklaa tai karkki.

Kun olette menossa yhdessä ulos, kukkakeppiystävä koettaa farkkujan joiden tuumakoko on 27 ja katsoo peilistä ja sanoo: siis mulla on niin leveä perse, tää on ihan kamala, kaikki tuijottaa vaan mun jättiläispersettä. Itse seisot vieressä 34 tuuman farkuissa. Niin...

Meillä kaikilla on oma kukkakeppiystävämme, ystävänä, sukulaisena, siskona, työkaverina, ihan missä vaan, mutta sellaisen löytyy aina. Vähän niinkuin Karvisella on Osku ja Nekku. Maailman tyhmin koira ja maailman suloisin kissanpentu.

Homssu ja suklaalevy

ps. Lukekaa ihmeessä karvisia, niitä vanhoja kunnon sarjakuvia.

2 kommenttia:

Rusakko kirjoitti...

Ääh...Minunkin tuttuihina lukeutuu noita pirullisia kukkakeppejä. Vietettyäni aikaa heidän seurassa on todella lohduttavaa viettää aikaa itseään puolet suuremman ihmisen kanssa :) Surullista vain, että heille minäkin saatan jo olla se pirulinen kukkakeppi ;))

Anonyymi kirjoitti...

Minullakin on tuollainen kukkakeppiystävä, mutta rintaliivikaupassa emme käy yhdessä. Hih! Siellä meikä pääsee revittämään, sillä mulla on sentään rinnat ja liivit istuu hyvin ja on vaikka mitä vaihtoehtoja. Asettelepa niille vilunäpyille silkkipitsi-ihanuuksia.