sunnuntaina, syyskuuta 23, 2007

Pelastajat


Meikä on koukussa. Sub-tvllä keväällä pyörinyt sarja, pelastajat, on nyt tullut dvd:lle. allekirjoittanuthan sen osti heti kun se kauppoihin pukkasi. Ne on niin ihania. Niiiiiiiiiiin ihania. palomiehetkin tietysti, mutta ne ambulanssit. Siis kaikkihan ne työntekijät on palomies-sairaankuljettajia, ja tekee siis molempia hommia. Mutta ne ambulanssit. Vähän vaan, ihan vähän tökkii helsingin sairaankuljettajien valkoset vaatteet. Sellaiset punaisethan on oikeasti paljon ihanammat. Ja sitten ambulanssien on mielellään oltava sellaisia puna-valkoisia, ne kelta-punaiset on erittäin epäseksikkäitä. Mutta kyllä kaikki käy. Ne on ihaniiiiiiii! En osaa perustella suurta viehtymystäni ambulansseihin, mutta olen aina sitä enemmän tai vähemän potenut. Ehkä syynä onkin pienenä vietetty aika töölönsairaalassa ja ikkunasta näkyi, mikäpä muukaan kuin ensiavun sisäänkäynti. Tiedä häntä.


Nyt siis etsintäkuulutus. Onko kenelläkään ketään tuttua tai kokeeko itse olevansa etsimäni henkilö. Siis:


- palomies-sairaankuljettaja
- Voisi olla töissä helsingissä 1 tai 2 asemalla
- Vapaa
- Miel. alle 40
- ihan sille komee...


Että sellainen nyt olisi hakusessa ja mielellään voisi tietysti kotonakin viihtyä työvaatteissa.


Saa ilmoittautua, Homssu ja pojat odottavat! :)


5 kommenttia:

Rusakko kirjoitti...

Täytyy pitää silmät auki jos vaikka näkyisi! Sun kyllä kannattaa pyöriä siellä viidennen linjan päässä :) Esität siinä palolaitoksen edessä vakuuttavan kompastuksen...jäät maahan makaamaan ja katsot mitä tapahtuu!!

Anni kirjoitti...

Niin tai tuolla erottajan kulmilla. Mut sitten jos kukaan ei tule pelastamaan, niin vähäx noloo. Ja pyörtyminen on jotenkin naisellisempaa... :)

Rusakko kirjoitti...

Joo kannattaa ensin ottaa näköyhteys pelastusmiehistöön...muuten käy niin, että joku vanha hikinen ohikulkija tulee sua elvyttämään.

Anonyymi kirjoitti...

Kannattaa käydä Hamletissa, siellä niitä on. Kauhea lihatiski, mutta arjen sankareita kaikki, ja hyvännäköisiä. Pois et tarvitse yksin lähteä, joku ihana saattaja löytyä aina.. :)

Itse tapasin kadulla ihanimman palomiehen ikinä, on myös sairaanhoitaja, eli tuplahyvä.
Tarjosi minulle hampurilaisen yöllä kiskajonossa, ja siitä se suhde lähti käyntiin.
Suosittelen!

T. Palomiehen morsian.

Anni kirjoitti...

Parahin anonyymi!
Kiitos neuvosta.
Jaahan Osoitettani sulhosi ystäville...
Olen nimittäin huomannut, että pelotan miehiä livenä...Jostain syystä.
Kiitos! :):):):)