torstaina, joulukuuta 18, 2008

kyl mää viäl oon tääl

Voi pojat.
Nyt kerkesin koneen eteen istahtaa ja jaksoin.
Olen ollut töissä päivät ja illat ollut sosaalnen ja hoitanut asioita. Pakolliset sukulaisvierailut, kivat kaverivierailut, parit pikkujoulut, myyjäiset, terapia ja yhdessä konsertssakin olen kerennyt käydä.
Sitten aina tuossa yksityiselämässä sattuu ja tapahtuu odottamattomia. Ja niitähän ei aina voi täällä ruotia, monestakin syystä. Sellaiset syyt kyllä ärsyttävät, mutta...

Ja ettei töissä olis ihan lepokotia alkavat lapset olla väsyneitä ja me aikuiset. On ollut joulujuhlaa, lucia-juhlaa, joulupukin vierailua, joulukirkot, jouluruokailut jne.
Ja meidän talossa tehtiin kuntokartoitus ja selvisi, että meillä on hieman koskteusvaurioita ja hometta ( meille sentään sataa sisään). meillä on kaksikerroksinen talo, jossa alakerrassa saa olla sen aikaa, että löytyy korvaavat tilat. ja yläkerrassa, meidän viereisellä osastolla aletaan huomenna tekemään ensiapuremppaa, että voimme olla talossa vielä puolivuotta.
Suuri remppa alkaa kesällä 2009, silloin koko talo muuttaa.
Voitte uskoa, että tämä on herättänyt polemiikkia, varsinkin vanhempien keskuudessa, on hysteerisiä tapauksia ja ihan asiallisia tapauksia.
Ja kaikkea siltä väliltä.
me emme tiedä, mihin me muutamme, me emme tiedä mitä tulee tapahtumaan, me olemme vain töissä. On siinä sitten kiva vastata vanhempien kyselyihin.
Pyytää vain, että ottakaa yhteys, johonkin korkeampaan tasoon. Mehän nimittäin olemme vain niitä, jotka lasten lisäksi joutuvat home talossa olemaan...

Kävin joulumyyjäisissä sekä vanhassa satamassa, että wanhalla. Paljon kivaa, mutta aika kallista.
Ostin uusiokissameikkipussin, kellon ja kissa-teekupin.

Olin myös hienossa joulukonsertissa kallion kirkossa, se oli jazztähtien joulukonsertti. Se oli hieno. Ei mitään perinteistä määmäätä, vaan kunnon svengiä ja menoa. Esiintymässä oli Olli Ahvenlahti, Johanna Iivanainen, Sami Saari ja se yksi mies joka soittaa saksofosia, jonka nimeä en muista.

Joulukortit jäivät lähettämättä tänä vuonna, joten kaikki jotka ne yleensä saa: kukaan ei saa tänä vuonna, siis korttia.

Eilen pesin pitkästä aikaa pyykkiä vain huomatakseni, että koneessa oli valkoisia paitoja ja turkoosit housuni, minulla ei ole enää valkoisia paitoja...

Lauantaina on vielä iltavierailu siskon luona Turun-tädin kera ja maanantaina työn jälkeen on kiinan kansantasavallan suurlähetystön uudenvuoden juhlat.
Keskiviikkona alkaa loma.
Joulun aion viettää rauhallisesti kissojen kera.

3 kommenttia:

marsu kirjoitti...

Kiitos vielä kerran ikuisuuslainasta :-)

Ja arvaas miten kävi miun joulukorttien kanssa? No, ihan niinkuin siun - lähettämättä jäivät *virn* Lähetetään sitten ens vuonna kortit :-))

Anonyymi kirjoitti...

Aika hurja määrä hommia, eli ei mikään ihme jos ei aina ehdi olla koneella, Joulu(kuu)stressi... ;-) Ota nyt sitten kaikki irti lomastasi. Villi huhu kertoo että home lähtee elimistöstä kun on a) pitkällään ja b) syö suklaata... ;-)

Anni kirjoitti...

Marsu: ole hyvä.
Hyvä, että jäi sinunkn kortit lähettämättä, taisi muuten jäädä monella muullakin...

stende: Tuo villi huhu on kokeiltava, se kuulostaa siltä että voisi oikeasti toimiakin...