maanantaina, lokakuuta 15, 2007

asioita vol 2.

-Aloin boikotoimaan paikallista s-markettia. Se myyjä-täti haukkui minut siitä, että olin asettanut kissanruokapurkit väärinpäin hihnalle ja kävi tietenkin vanhanaikaiset, hämmennyin niin, etten osannut edes sanoa mitään nasevaa. Siinähän menettivät asiakkaan. Onneksi subwayn myyjä antoi pika-terapiaa ja ymmärsi minua, kertoi samasta ilkeästä myyjästä tarinaa.

- Heräsin lauantai-iltana (n.klo 23.35) täydellisessä paniikissa siihen, että olin unohtanut antaa kissoilleni lääkkeet. Hetken tongittuani yöpöytäni ylälaatikkoa, löytämättä lääkkeitä. Enkä edes muistanut mitä lääkkeitä. Aloin pikkuhiljaa herätä paniikistani ja tajusin, että kissani eivät syö mitään lääkkeitä, enkä minäkään. Se kesti kyllä hetken, ennenkuin tajusin. Olin lääkitsemässä kissojani olemattomilla lääkkeillä puoliunissani. Minusta tulee ehkä isona eläinlääkäri.

-Otan uuden tatuoinnin. Kerroin asiasta isälleni. Kysyi, että otsaanko otat? Minä vastasin, että kyllä aion ja kirkkoveneen. Sitten hetken keskustelun jälkeen isä totesi, että kohtahan sinä olet kirjava kuin pakanamaan kartta. Mitäs tuohon nyt enää sanoisi.

-Aiheutin puurokatastrofin. Ei pidä laittaa sellaista henkilöä keittämään puuroa, joka ei osaa laittaa ruokaa. No keitin puuroa sellaisessa kaksi osaisessa haudutuskattilassa, vähän se oli mielestäni oudon näköinen, mutta mitä pienistä. Siinä vettä keittelemään. Kunnes kattila alkoi poksumaan ja hyppimään liedellä. Loppujen lopuksi, siirsin kattilan syrjään liedeltä turvallisuusriskin vuoksi. Se olisi saattanut räjähtää. Päätin, että sinä aamuna syödään muroja.
ongelma selvisi, kun maisemaan astui viisaampia ihmisiä. Olin asettanut kattilat väärinpäin. Sisäkattilan ulos ja ulkokattilan sisään.... Se oli sellainen hieno uusi induktio-liedelle tarkoitettu kattila. Ei siinä sinänsä ongelmaa. Mutta yhä vieläkin kattilat ovat jämähtäneet sisäkkäin. Kaikkea on kokeiltu. Lämpölaajenemisesta öljyyn ja raakaan voimaan. Mikään ei auta. nyt meillä on entinen haudutuskattila. Se on arvo on n.100euroa.
Hups!

Ei kommentteja: