keskiviikkona, lokakuuta 03, 2007

Pieniä aatteita.

Niin, tässä taas olen ja joudun usein keskelle sellaisia keskusteluja, jotka mielelläni halua jakaa kanssanne. Tämä on taas niitä työpaikkajuttuja. Jossain aikaisemmassa tekstissäni, kerroin työkaveristani, siitä viisikymppisestä, joka neuvoi minua ettei kannata lesboilla, kun ne naisetkin ovat niin hankalia. No tämä ihana nainen on meiltä lähtenyt pois :( ,mutta keskustelut hänen kanssaan olivat niin ihania.
Keskustelimme kerran, ja mutkien kautta puhe kääntyi erilaisiin makukondomeihin. Siinä yhdesä ihmetelimme, niiden tarkoitusta. Keskustelu meni about näin:
Minä: Miksi on makukondomeja? En mä ainakaan mitään kondomia rupee imeskelemään, joku raja!
Työtoverini: Juu, en minäkään. Eihän siinä ole mitään järkeä. Ja se on vaarallistakin.
Minä: Miten se on vaarallista?
Työkaverini: No mieti, jos sattuu vaikka itse saamaan samaan aikaan kun sitä kondomia imeskelee. Niin sitten sen voi vahingossa vetästä henkeen ja sitten on kondomi kurkussa. On sitten aika noloa mennä töölön ensi-apuasemalle. Siellä on komeita miehiä töissä. Niin siellä sitten istut kondomi kurkussa. Komeiden miesten joukossa.

Siis ystävät, turvaseksivalistusta: älkää ottako suihin kondomin kanssa, se on hirveän vaarallista.

Juttelimme myös noin yleensä töissä siitä, mikä olisi hyödyllinen ammatti sen toisenpuoliskon omata. Noin niinkuin naisen kannalta. Tietysti ehdoteltiin kaikkea mahdollista, mutta yhä vieläkin olen sitä mieltä, että gynekologi olisi aika hyvä ammatti. Jos jotain ongelmaa, eikun ketarat levälleen ja kurkkaus ja sillä selvä. Omassa kodissa. Ja katsokaas gynekologi tuntisi läpikohtaisin pelit ja vehkeet, niin se helpottaisi kamalasti. Ei sitten koko ajan tarvitsisi neuvoa, että siirrä se sormi. Älä koko ajan nuole, klitoris saattaa kulua puhki, ime vaikka välillä. Laita enemmän sormia vaan. Juu ei se mene rikki. Ei noin kovaa, vähän lujempaa saisi...
Kyllä te naiset tiedätte, mitä tarkoitan. Jotkuthan kyllä osaa neuvomattakin...
Mutta sitten rupesimme epäilemään kiinnostaako työasiat enää kotona. Kun on koko päivän pipareita tuijotellut. Eihän sitä nyt kotiin viitsi töitä tuoda. Hammaslääkärikin on varteenotettava vaihtoehto.

Ja sitten, tämä kerrostalo missä asun, on extra rauhallinen, ei koskaan kuulu mitään. No johan viikonloppuna, joku paiskasi oven pari kertaa kovaa kiinni. Ja arvatkaa... Oli ilmoitustaululle alakertaan ilmstynyt valituslappu. Että älkää hyvät ihmiset paiskoko, haluamme nukkua. Johan oli seuraavana päivänä vastaus tullut: Että mitäköhän ovia sitä tarkoitetaan, ja kyllä me ainakin nukumme ja voisi olla vähän tarkempi....ja blaa blaa blaa. Tänään oli sitten ilmestynyt vastaus: viisastelija, ulko-ovia tarkoitin. Sinne oli myös ilmestynyt anteeksipyyntölappu, ihmisiltä, jotka olivat viikonloppuna iltaisin muuttaneet taloon.
Odotan innolla jatkoa. Haluaisin myös osallistua, kirjoittaisin, että ostakaa korvatulppia, jos elämä häirii. Tai vaihtakaa vaikka puhelinnumeroita, niin voi sitten jutella pidemmin.

Että näin täällä.
Homssu

Ei kommentteja: