lauantaina, lokakuuta 06, 2007

Kiinnostuksen kohteita

Laiton linkki listaa tuohon sivuun. Vierailkaa ihmeessä. Laajentakaa maailmankuvaanne.Vierailkaa ja katelkaa. Eritysesti tuo Qumma, mahtavia valokuvia. Fire images gallerystä löytyy ihania pelastusautoja ja niistä voi keskustella. Lisko galleriasta saa upeita tatuointeja. Käykää myös sex shop-finlandin sivuilla ja piristäkää elämäänne, ehdottomasti kannattaa. Mulle toi. comista saa kaikkkea ihanaa ja turhaa. Skink tarjoaa lävistyksiä ja upeita lävistyskoruja. Sitten se musiiki puoli, kotiteollisuuden sivut on hienot ja verenpisaran musiikki pysäyttää veret, kertakaikkiaan veret seisauttavaa. Ja vilakettu ja rasavillirusakko ovat homssun rakkaita... Ja kaikea muutakin sälää, tutustukaa!!!!!!!!!!!!

2 kommenttia:

Rusakko kirjoitti...

kävin pitkästä aikaa tuolla mental Wearin paidoissa. Heh olisin varmaan mieli 1/2 ja tietäisin yhden villaketun joka vois ottaa ton sokerit alhaalla paidan :)))Ja saabismi on sairaus menee kyllä kaverille synttärilahjaksi!

Anni kirjoitti...

Meikällä on avohoidossa, life sucks, ahistaa ja ambulance paidat. Harkitsen edelleenkin the mielisairaat-paitaa. Harvemmin vaan tulee käytettyä t-paitoja.