torstaina, marraskuuta 29, 2007

Pukuhuone


Meillä töissä on kaksi pukuhuonetta. Toinen on naisten ja toinen miesten. Molemmissa on pukeutumistila kaappeineen ja vessa suihkuineen.
miesten puoli on hiukan pienempi kuin naisten. Minut on syystä tai kolmannestatoista siirretty pois naisten puolelta miesten pukuhuoneeseen. Luulen kuitenkin vielä olevani nainen, sillä eräs työkaverini tässä taannoin kehui tissejäni. Mutta asiaan.
Ero näiden kahden pukuhuoneen kohdalla on huomattava.
Naisten pukuhuonen on jotenkin avara ja valoisa ja hyväntuoksuinen. Kaikki vaattet ovat kaapeissa, ylimääräistä roinaa ei ole. Vessassa on kaksi peiliä. Toisen lavuaarin yhteydessä on iso allaskaappi, jossa on nimetyt laatikot jokaiselle, henkilökohtaisia tavaroita varten. On siellä laatikko minullekin, mutta hiukan vaivalloista aina josta naisten puolelta hakemaan ne henkilökohtaiset tampoonit, kun muuten istuu miesten puolella.
naisten vessassa on muovikukka koristeena ja hajusteita, kaunis pyyherivistö. Joissakin kaapeissa yksi hyvin aseteltu kuva, nimilapun vieressä.
Sitten menemme miestenpuolelle. Selventääkseni asiaa meitä on siellä kaksi, työpaikkamme ainoa mies ja minä. Pukuhuoneestamme löytyy, pari epämääräistä muovikassia, täysinäinen jätesäkki, laatikkoja, jotka sisältävät kaiuttimia ja stereot, pahvilaatikoita, sählymailat, kitarakoteloineen, syntikka ja kuivauskaappi. Meidän pukuhuoneessa usein haisee pahalle.
Meidän kaappien ovet ovat koristeltu kuvilla. mm. ihana Eva Wahlström ja toki pari alastonta naista. Vessan ovessa on kuva missä minä ja se toinen ollaan baarissa. Pukuhuoneen ovessa lukee tuho-osasto. Tietysti pitää ottaa huomioon pukuhuoneessa ajelehtivat minun vaatteet, jotka aina jätän kaikkialle, yleensä lattialle. Kaappiemme ovet eivät enää mene kiinni, koska ne on tungettu niin täyteen.
Ostin meidän vessaan, sellaista sitruunahajustetta, nyt siellä haisee pahalle ja sitruunalle. Meidän vessassa on lavuaari, peili ja pytty. Ja paikka kahdelle pyyhkeelle, mutta siinäkin pyyhkeiden lisäksi riippuu minun työvaatteita.
Silti koen olevani paljon vapautuneempi ja viihtyväni miestenpukuhuoneessa, ei tarvitse stressata. Onko vaatteet paikalla, ja siistiä ja hyvänhajuista.
Mutta olenkin kuullut, että minussa on enemmän munaa kuin monessa miehessä. :)
Homssu

Ei kommentteja: