maanantaina, tammikuuta 14, 2008

kortteja ja tatuointeja

Sain tänään joulukortin. Siinä toivotettiin hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta. Tulin töistä, avasin oven ja siinä ,ennen kuin avasin välioven, lattialla vilkutteli joulupukki. Iloinen ja punaposkinen.
Osoite ja kaikki oli oikein. Kai se oli seikkaillut jossain. Tehnyt pienen joulureissun. Kyllä sillä olikin punainen nenä, taitaa ola senkin ukkelin parempi pitää tipaton tammikuu.
No mutta, parempi myöhään kuin ei miloinkaan.

Tein tänään kaksi hankintaa.

Uusi tatuointi pamahtaa selkään 15.2. Minulla on yläselässä sellainen pieni aurinko, se on aika tosi pieni. Se on minun ensimmäinen tatuointi. Nyt haluan siihen vähän lisää sisältöä ja ympäristöä. Annoin luottotatuoijalleni täysin vapaat kädet. Saas nähdä mitä syntyy. Kuten tatuoijani totesi: Onhan se vähän pieni verrattuna noihi sun muihin kuviin...
Onneksi omaan paljon laakea alaa, nin mahtuu jatkossain tarpeeksi isoja kuvioita.

Toinen hankinta oli pitkään kuolaamani paita. Se sattui olemaan alennuksessa joten kortti vingahti ja kohta on paita plakkarissa. Se on Mentalwearin hieno; the mielisairaat t-paita. Edessä on bändi logo ja selässä kiertue päivämäärät, jotka kattavat kaikki suomen suurimmat mielisairaalat.
Kannattakaa mielenterveyttä. Kyllähän ne kodittomat kissatkin tietysti tarvitsevat rahaa, mutta jotenkin mielestäni ihminen ajaa edelle...
Vierailkaa ihmeessä kyseisen kaupan netti-sivuilla. Linkki löytyy tuolta sivusta.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Minun blogissani on jotain Sinulle!

Anni kirjoitti...

Kiitos tunnustuksesta!!!!!!! :)