lauantaina, tammikuuta 12, 2008

Neulomuksia

Edes jotain olen minäkin neulerintamalla saanut väsättyä, alla on valmistuva kaulaliina vihreästä mohairista ( huomatkaa ebenpuiset pyöröpuikot) Nuo värit hiukan valehtelevat ja lanka on oikeasti vaaleanvihreää.
Tässä alapuolella on taas valehteleva kuva, mutta suuntaa antava. Minulla on siis kamalasti lankoja, enkä oikein tiedä mitä niistä tekisin.... Aika näyttää..




Tuossa yläpuolella taasen on sellainen vilanuttu (nullavittu). Juu en osaa oikein kertoa ohjeita, ei ollut sellaisia. Mutta malli on siis älyhelppo, tällainen kädetönkin sen osaa. Kudotaan yksi suora kappale, joka taitetaan. Taitoksiin ommellaan pienet saumat, jotta saadaan hiha-aukot. Sitten vaan virkataan tuollaisia reikiä hihansuihin ja helma-kaulus osan ympäri. Ymmärsittekö? Ei se mitään. ( Juu tiedän, vitsi on suoraan uutisvuodosta).
Nuttu ei ole minulle, vaan eräälle toiselle. Näen sitten pitääkö hän siitä.
Vähän tuo kirjallisuus on myös pitänyt kiireisenä, Potter ja puoliverinen prinssi on luettu ja nyt on menossa the Deathly Hallows. Tässä on jo yksi Remes keritty lukea ja toki joulupukin minulle kantama Rakkaudella Hynynen, mutta sen luin jo ensimmäisenä joulupäivänä. Ja töissäkin pitäisi keretä käymään.... ja hyllyssä odottaa kasa lukemattomia kirjoja. No, ei tässä tylsää kerkeä tulla.
Ai nin ja viime yönä minula oli suhteen alkua jyrki 69:n kanssa, minulla oli päällä sininen flanellipyjama ja vaaleanpunaiset karvatossut. Asuni häiritsi minua aika lailla, mutta ei selvästikään Jyrkiä, joka oli värjännyt tukkansa punaiseksi.
Että näillä eväillä mennään eteenpäin.
Ai niin, kerkesin käydä neulomassa myös I.H.A.N.A.ssa, tuolla itäkeskuksessa, sellainen neulojien vertaistukiryhmä... Villiksen
sivuilta saattaa löytyä informationia.
Katsokaa muuten mitä eroa on kun joku oikeasti osaa neuloa ja joku toinen vain yrittää osata.....

2 kommenttia:

Villakettu kirjoitti...

VAU!!! siitä tuli aivan mahtava! Teitkö ton pitsireunuksen ihan erikokoisilla ketjusilmukkalenkeillä?
Haluu kans. Paljonko silmukoita loit?

Anni kirjoitti...

Se reunus on virkattu kasin virkkuukoukulla ja kymmenen silmukkaa ja kiinni sopivan matkan päähän, kahdella kiinteällä silmukalla. Koko selkä osa on joustinneuletta ja siinä on 84 silmukkaa. Miun kokoiselle ihmiselle, tyköistuva.
Oikea omistaja saa sen huomenna, saa nähdä tykkääkö...