torstaina, helmikuuta 28, 2008

Täydellinen ystävä

Täydellinen ystävä ei ole ystävänä täydellinen vaan ihmisenä täydellinen henkilö, joka viettää aikaansa kanssasi.
Täydeliseen ystävään harvoin ystävystytään aikuisiällä. Täydellinen ystävä yleensä tulee elämääsi pyytämättä.
Täydellinen ystävä saattaa olla sukulainen, työkaveri, vanha koulukaveri tai jopa opettajasi... Vaihtoehtoja on useita.

Täydellisen ystävän tunnistaa seuraavista asioista:

1) Täydellinen ystävä on aina täydellisen näköinen, jopa aamulla herätessään. Aamulla herätessään, hänen hiuksensa laskeutuvat kauniisti olkapäille, kun sinun osittavat jokaiseen mahdolliseen ilmansuuntaan. Täydellinen ystävä sutaisee hetkessä naamaansa täydellisen meikin, joka pysyy iltaan asti täydellisenä. Sinä yrität epätoivoisesti aamulla peittää ison finnin otsasta, samalla kitatessa viimeistä kahvikuppia sisuksiisi. Täydellinen ystävä lukee rauhassa aamunlehden valkoisessa silkkipyjamassaan ja syö greippiä ( ilman,että se sotkee ja mehu roiskuu silmiin, kuten sinulla)
Jo kahden tunnin kuluttua näytät siltä, että naamasi ei ole koskaan meikkiä nähnytkään, toisin kuin täydellinen ystävä.

2) Täydellisen ystävän vaatetus on aina täydellistä, hänen vaatteensa eivät koskaan ole kauhtuneet, likaiset tai haisevat toisin kuten sinulla. Vaikka täydellinen ystäväsi vetäisi isoisän vanhat verkkarit päällensä ja juoksisi maratonin on hän tyylikkäämpi kuin sinä. Täydellisen ystävän vaatteissa ei koskaan ole kissankarvoja, vakka hänellä olisikin kissa. Täydellisen ystävän vaatteet sopivat aina toisinsa. Toisin kuin sinun eriparisukat ja hanskat....

3) Jos eksyt baariin täydellisen ystävän kanssa, on sinun aivan turha edes luulla saavasi miestä, sillä täydellinen ystävä vetää kaikki potentiaaliset uhrit puoleensa kuin kärpäspaperi.
Riippumatta siitä mitä täydellisellä ystävällä on päällä. Vaikka itse olisit tälläytynyt neljä tuntia, ostanut kaupasta uuden mekon, saanut rintasi näyttämään meloneilta ja käynyt ottamassa brasilialaisen vahauksen, ei se auta. Täydellinen ystävä on seksikkäämpi ja ihanampi, vaikka hänellä olisi vanha viljasäkki päällään. Täydellinen ystävä tuoksuukin aina täydelliselle, vaikka sinä olet se joka tuhlaa satoja euroja hajuvesiin ja yrität tuoksua...

4) Täydellisen ystävän koti on täydellinen.Vaikka se olisi pelkästään sisustettu anttilan ja ikean kamoilla, kalpenee sinun alessin tavaroilla sisustama keittiö se rinnalla. Täydellisen ystävän koti on aina siisti ja puhdas, vaikka hän ei koskaan tunnu siivoavan. Toisin kuin sinä, joka hinkkaat tiskiharjalla ja etikalla kylpyhyoneen kaakeleita puhtaaksi kynnet murenena ja imuroit päivittäin.

5) Jos täydellisen ystävän kanssa lähtee shoppailemaan ,on se tuhoon auomittu reissu. Jokainen vaate tai kenkä, jota täydellinen ystävä sovittaa sopii hänelle moitteettomasti. Toisin kuin sinulle, jolla jokainen paita lököttää ja jokaisten housujen ylinnappi ei mene kiinni ja kaikki kengät ovat liian pieniä jättijaloillesi.

6) Täydellisen ystävän lempikanava on yle teema, koska sieltä tulee korkeakulttuuria, itse katsot päivittäin salatut elämät.

7) Pahinta on, että täydellinen ystävä on luonnostaan täydellinen. Hän on täydellinen pyrkimättä sihen. Hän vain on.

Tässä pari esimerkkiä täydellisestä ystävästä. Mutta onni onnettomuudessa, ehkä sinäkin tietämättäsi olet jonkun täydellinen ystävä.
Omalla kohdallani epäilen kyllä suuresti... :)

Ei kommentteja: