torstaina, kesäkuuta 12, 2008

Väsynyt sammakko

Uskokaa tai älkää terapia väsyttää. Se on rankkaa ja sinäänsä siinä ei ole mitään kivaa. No vuoden kuluttua voin katsoa ehkä taaksepäin ja todeta, että se oli oikein hyödyllistä.
Mutta uskomatonta väsymystä se ei vie pois. Yöunet ovat 10 tunnin luokkaa ja parhaimmillaan vielä päikkärit päälle.

No yritän kuitenkin pitää yhteyttä yllä ystäviin ja tuttuihin. Onneksi on olemassa puhelimet, tekstiviestit ja sähköposti.
Maanantaina ystäväni Lahdesta tuli kaupunkiin, tapaamaan minua. Toki kävimme syömässä masumme täyteen kiinalaista, siinä ihanassa aikatalon kinalaisessa ravintolassa, jossa saa syödä niin paljon kuin jaksaa ja mehän söimme.
Jälkiruoaksi kävimme vielä Stockmannin robert´s coffeessa jätskillä. Suosittelen. Kaksi ihanaa jätskipalloa, kastiketta ja kermavaahtoa maksaa 4.50 euroa.

Toissapäivänä olin rasavillirusakko-siskoni seurana kun hän kävi ottamassa tatuoinnin jalkaansa. Pupuja, kuinka ollakaan.
Samalla ihan ex-tempore varasin itsellenikin tatuointiajan. Kun tuo toinen olkavarsi on viellä vailla kuvaa...
Päätin sijoittaa lomarahani ikuiseen asiaan, hetken nautinnon sijasta. Aika on jo ensi maanantaina.

Koen huonoa omaatuntoa blogini suhteen, koen että tasoni on laskenut. Elämäntilanteeni vuoksi vain tuntuu, ettei aina ole mitään sanottavaa. Mutta JOS minusta ei kuulu vähään aikaan, älkää huoliko, palaan silti vielä.
Lainatakseni ihanaa miestä, Ronan Keatingiä: " You say it best, when you say nothing at all" ;)

Valoa ja voimaa kaikille ihanille lukijoilleni!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Lainaus:Koen huonoa omaatuntoa blogini suhteen, koen että tasoni on laskenut. Elämäntilanteeni vuoksi vain tuntuu, ettei aina ole mitään sanottavaa. Mutta JOS minusta ei kuulu vähään aikaan, älkää huoliko, palaan silti vielä.

Ensiksi, älä missään nimessä pode huonoa omaatuntoa. Tämähän on vapaaehtoista ja me vakituiset "häirijöitsijät" emme katoa mihinkään vaikka Sinusta ei hetkeen kuulu mitään..... ;-D
Toiseksi, Sinulla on täysi vapaus pitää lomaa blogistasi kun siltä tuntuu. Minä ainakin odotan taas "lupaa" häiriköidä blogiasi.... ;-)

PS. Tämä systeemi temppuilee, joten poistatko tuon enimmäisen viestini......

Kiitos

Anni kirjoitti...

Poistin sen...

Kiitos kannustuksesta. Ja muuten vanhojakn juttuja voi vapaasti kommentoida, saan kyllä tiedon aina uusista kommenteista!

Anonyymi kirjoitti...

Ei mitään huonoa omatuntoa tuosta asiasta, kyse on sinun omasta blogistasi! Mutta tiedän kyllä tuon tunteen. Kokee että jotenkin pettää lukijansa...

Anni kirjoitti...

Stende: Niin, mutta kuitenkin tätä blogia tunnutaan luettavan, onneksi.
Tuntuu, vain, että jos nyt pidän taukoa ja kakki katoaa niin pitää sitten taas aloittaa alusta...