lauantaina, elokuuta 02, 2008

vaatteita ja häntiä

Alla on kuva, mistä pidän kovasti. Se kuvastaa, erittäin hyvin tämän hetkistä tunnetilaani.

Monen mielestä kuva saattaa olla pimeä ja ahdistava. Mutta mielestäni se on vain ihanan hiljainen ja rauhallinen. Tyyni ja seesteinen. Täydellinen.

Maalaushan on, Kaj Stenvalln ja sen nimi on pienessä sievässä ( kuutamomaisemassa).


Eilen llalla sain pitkästä aikaa pahoja sydämen tykytyksiä. Ne johtuvat kissastani Kukasta. Hän hyppäsi niin nopeasti ikkunalaudalle ja liukui avoimesta ikkunasta ulos, etten kerennyt reagoida, vaikka istuin aivan vieressä. Kukka kerkesi mennä kokonaan ikkunasta ulos, onneksi toisella puolella on pieni ikkunalauta... En saanut mistään muualta kiinni, kuin hänen hännästä ja kaikkia eläinsuojelijoita järkyttääkseni, jouduin kiskomaan kissan hännästä takaisin sisälle.
Tämä oli ensimmäinen kerta, kun Kukka teki mitään vastaavaa.
Nykyään siis vahdin ikkunaani (kapea tuuletusikkuna)vieläkin tarkemmin.
Torstaina ja perjantaina oli UFF:ssä 2:n euron päivät ja tänään euron päivät.
Olen siis uusinut vaatekappini sisällön. Olen korvannut mustat vaatteet, sateenkaaren värisillä vaatteilla. Paitsi sinisellä, siitä väristä en oikein pidä, itseni päällä.
On vihreää, keltaista, punaista, lilaa, vaaleanpunaista, pinkkiä, oranssia, turkoosia.... Kaikkia ihania värejä siis.
Minulla ei ole koskaan ollut niin paljon merkkivaatteita kun nyt, ostin mm. espritin farkut ja sandin farkkutakin.
Ja ihanan turkoosin syystakin ja farkut ja pitkän farkkuliivin ja farkkuhameen.
Ja vaikka mitä ihanaa.
Turusta ostin aikaisemmin ultrahienot turkoosit tennarit ( kokoelmini kuuluvat kultaiset, vaaleanpunaiset, valko-hopeiset ja oranssit tennarit jo valmiksi), että värit sopivat hienosti yhteen...
Tämän takia kaapistani jäi siis erittäin paljon yli upeita goottivaatteita, jos siis joku hyvän kodin omaava ja paljon tarvitseva on kinnostunut, kertokoot.
Huomenna suomen matkaluni jatkuu, kun olen menossa käymään Hyvinkäällä. Ohi olen ajanut, käynyt en ole. Uusia kokemuksia! Paikallisjunalla menen, jihuu! Aika pudotus business-luokasta...

5 kommenttia:

Rusakko kirjoitti...

Toi kuva on muuten oikeasti tosi kaunis! En oo aikaisemmin tuota nähnytkään.

ja sininen on yök, mut onneks sitä ei sateenkaaresta juuri löydykään ;)

Anonyymi kirjoitti...

Jep, todellakin hieno kuva. Ja olen muutenkin aina pitänyt kovasti Kai Stenvallin taiteesta, kahdestakin syystä: Aku Ankka ja upeaa taidetta muutenkin. :-)

Hyvä että Kukka selvisi tuosta säikähdyksellä ja ehkä hieman kipeällä hännällä! :-)

Anonyymi kirjoitti...

Aaaahhhhh Kai Stenvallin taide. Hänen Ankkamaalaukset on ehdottomasti parhaita maalauksia. Jokainen taulu lähes imee katsojansa ja maalauksesta löytää joka kerta jotakin uutta.

Pari kertaa olen käynyt hänen tauluja katsomassa ihan livenä (onkin ainoat taidenäyttelyt)

Työhuoneeni (kotona) seinällä on Stenvallin taulu (valitettavasti halpa kopio) jossa Herra Ankka röhnöttää tyytyväisenä whiskilasi kädessä. (Vaimon mielestä muistuttaa minua :-/)

Toivottavasti Kukka otti opikseen. Kissat on yllättävän uteliaita. Meillä on laitettu verkot ikkunoihin jolloin luvattomat seikkailut eivät onnistu ja pitää samalla ei toivotut pörriäiset ulkona.

Anni kirjoitti...

Rasavillrusakko: jep!

Stende:Kukan häntä vo jo selvästi paremmin, onneksi.

Wäiski:Luulen, että Kukka ei ottanut opikseen. Mutta toivottavasti olen nopeampi ens kerralla.

Anonyymi kirjoitti...

Lainaus: Luulen, että Kukka ei ottanut opikseen. Mutta toivottavasti olen nopeampi ens kerralla.

Kyllähän kissat osaa olla jääräpäitä kun sille tuulelle sattuu uteliaisuudesta puhumattakaan. Suosittelen ehdottomasti niitä verkkoja ikkunaan (ei pitäisi mahottoman kallista olla jos ei Sinulla ole sitten 200 ikkunaa suojattavana)

Meillä iltasin tuppasi tulemaan jos jonkin näköistä pörriäistä tuuletusikkunasta sisään ja kissat kun näki lentävän "lelun", alkoi häntä suorana juoksu jossa ei varottu mitään (kaukosäädin lensi usein pöydältä, kahvikuppi nurin jne.)
Verkkojen avulla on nyt tavaratkin pysyneet pöydillä, kirjahyllyssä ja mikä parasta kissat sisällä ilman jatkuvaa vahtimista.