keskiviikkona, lokakuuta 29, 2008

aika kuluu

Jouluun alle 2 kk. Sinänsä ahdistaa, mutta kun on joulu ohi alkaa kevät.
Mainitsin tuossa edellisessä postauksessa, että selkä on hiukan kipeä. Se on ollut vähän jumissa, mutta eilen töissä se niksahti okein kunnolla. Tein jotain huonossa asennossa, en muista mitä.
Ajattelin, että kyllä se siitä.
Yöllä kuitenkin heräsin vihlovaan kipuun ja pää ei kääntynyt, itkua vääntäen burana-kaapille ja lääkettä nassuun.
Aamulla olo oli ihan yhtä tahmea.
Menin kuitenkin töihin. Siellä syntyi kamala soppa, spekulaatiot ja järjestelyt mahdollisen sairaslomani varalle olivat täydessä vauhdissa. Yritin kyllä selittää, että ei ole aikomusta jäädä saikulle, vaan oikeanlaiset lääkkeet tarvitsen.
Pääsin työterveyden kautta lääkärin ja lääkäri kirjoitti sen enempää miettimättä lihasrelaxantteja ja tulehduskipulääkettä. Tarjosi kyllä sairaslomaakin, mutta en ottanut. Levossa selkä vaan jumahtaa pahasti paikoilleen. lupasin olla kantamatta mitään painavaa.
Kyllä olivat töissä ihmeissään kun saavuin takaisin työmaalle.
Urhea, kuulemma olen....

Tämä kellojen siisto talviaikaan on ihan kamalaa, ei hyvä. Olin iltavuorossa töissä ja jo viideltä oli ihan pimeää. Argh!
Illalla olen kahdeksan aikaa jo ihan naatti. Mutta aamusinkin tuo uni kyllä maistuu...
Voisiko lukijani ystävällisesti kerätä kolehdin, että saan ostettua itselleni sellaisen kirkasvalolampun. On niin pimeää ja koko ajan vaan tekisi mieli syödä.

Nyt pitää mennä nukkumaan!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Selkäkivut ovat tuskallisen tuttuja, ja olen jo vuosien aikana joutunut käyttämänn kuuriluontoisesti lihasrelaksantteja ja Buranaa. Mutta pakko myöntää että kun 15 kg on lähtenyt painosta pois, niin em. kivut ovat kyllä helpottuneet. :-)

Anni kirjoitti...

Onneks selkä on jo vähän parempi, mutta kun on tällainen työ ja fysiologisesti epämuodostunut selkä, minkäs teet.
Vai pitäisiköhän minunkin laihduttaa se 15 kg. Saattaisi tehdä hyvää...