tiistaina, lokakuuta 02, 2007

kriisiä pukkaa, taas! Vaiko?

Minulla on siis kriisi, tai sitten tämä on kriisinjälkitila, ehkä enemmänkin niin.

-Lopetin kahvinjuonnin, nyt kiskon vihreää teetä. Voin paremmin, ainakin minusta tuntuu siltä.

- Erosin kirkosta. Entinen raamatullapäähänhakkaavakristuksenmorsian rupesikin pakana noidaksi. (Uskon silti edelleen Jumalaan, erosin kirkosta en Jumalasta. Uskon myös kohtaloon ja astrologiaan, henkimaailmaan ja yliluonnollisiin ilmiöihin)

-Haluan löytää uutta musiikkia. Katsokaas kun elämässä tarpeeksi kuuntelee jotain musiikkia tiettynä aikakautena, kun aikakausi loppuu, ei sitä musiikkia enä halua kuulla.

-En oikein enää tiedä millaisia vaatteita haluan käyttää. Niinpä garderoobini sisältö koostuu kaikesta joka mahtuu goottihameiden ja farkkujen väliin. Vapauttavaa sinänsä.

-Kasvatan tukkaani. Olen päättänyt, että joulun aikaa menen kampaajalle, jos tästä pehkosta, joka vain sojottaa kohti taivasta saisi jotain aikaan. Tukkani on jo aika pitkä, minun mittapuuni mukaan, kauhean moni ei sitä ymmärrä.

-Olen taas pitkstä aikaa kietoutunut kutomisen pauloihin. Ostelen lankoja. Kudon ihmisille lapasia. Hakaniemen hallin yläkertaa suosittelen, siellä on ihania lanka- ja nappikauppoja.

-Ambulansseista tykkään edelleen!

- Leffojakin katselen nykyään aika uudella silmällä. Fantasia/ scifi-leffoja katselen nykyään myös. Ennen en katsonut. Kauhuleffoja en katso vieläkään.

-Katson salattuja elämiä. Lostia en enää jaksa seurata. Greyn anatomiaa kylläkin.



Tässä nyt jotain, en oikein tiedä oliko tämä nyt edes mitään sen suurempaa asiaa. En toisaalta tiedä onko minulla se suurempaa asiaa koskaan. :)

Ja onnea rasavillirusakko!!!!!
homssu

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Uutta musikkia? Millaista? Gotan Projectia? Soma Sonickia? Tok Tok Tokia? Koopia? Lemon Jellyä?

Rusakko kirjoitti...

kiitos kiitos onnitteluista.Pus.

Anni kirjoitti...

Ihan sama mitä, mutta jotain joka iskee!!!!!
Ja ollos hyvä visaralli!