torstaina, elokuuta 16, 2007

tasa-arvoa maailmaan


Kuten kaikki ovat ymmärtäneet olen feministi. Kutakuinkin aika pitkälle. Tämä seuraava ei ole sinänsä feministinen näkökanta eikä sovinistinen... Joten se on minun näkökanta.
Iltalehdessä oli iso lööppi siitä hoitajasta, jolla on ilmeisesti aika paha olla. No, siinäpä kaiken alla oli pieni teksti: hoitaja käyttäytyi oudosti, puki poikansa tytöksi. Tai ainakin jotain sinne päin.
Olisiko ollut yhtään outoa, jos siinä olisi lukenut puki tyttönsä pojaksi. Ei, se olisi ollut ihan normaalia. Kaikki lapsethan nykyään käyttävät lenkkareita, lippistä ja housuja. Poikien ja tyttöjen värimaailma eroaa. Mikä sekin on mielestäni väärin. Saa käyttää sitä väriä mitä haluaa, sanon minä!
Jos poikavauva on käärity vaaleanpunaiseen huopaan ja sille annetaan nukkeja, johan " siitä tulee isona homo"-kuiskaukset kiirivät nurkasta nurkkaan. Onko kukaan kuullut tyttölapsesta, joka olisi kääritty siniseen huopaan ja leikkii autoilla, " nyt siitä tulee lesbo"-kuiskauksia?
Nii-in, joku tutkija sanoi, että missään mussa maassa kuin suomessa ei miehet ja naiset muistuta niin paljon toisiaan. Korjaan, suomalaiset naiset, suurimmaksi osaksi muistuttavat miehiä. Ikävä tosiasia. Muodot kunniaan!
Ja kuulkaa tuo värimaailma, sitäkään minä en ymmärrä. Pojille vaaleansinistä ja tytöille vaaleanpunaista. Hitsi sentään. Pojille autoleikkejä, tytöille prinsessaleikkejä, ei vetele!
Miehet vain katsoo pornoa, ei naiset, ei vetele! (Tai käteen ehkä). Miehet ajattelee vain seksiä, naiset ei, ei ollenkaan totta!
Jos joku mies haluaa käyttää vaaleanpunaista ja hametta, pitää silloin saada käyttää vaaleanpunaista ja hametta, joutumatta silmätikuksi. Miettikää miten naisellisuus miesten keskuudessa on sitä paitsi muoti, Hynysellä&Nikulalla on kuulkaa paljon komeamat tukat kuin monella naisella. Ja varmaan on pojat, ainaskin salaa, ylpeitä. Pesee tuuheuttavalla shampolla ja käyttää sileät&kiiltävät hoitoainetta. Illalla naamaan ryppyrasvat, ja sellulliittigeelit jalkoihin. Niin, taitaa Ellen ja Hynysenvaimo, nukkua yhdessä miestensä kanssa viilentävät silmänaamiot naamalla. Kertokaa rohkeasti vain, sillä miehilä on oikeus leikkiä naista jos haluaa. Leikimmehän me naisetkin miehiä suurimman osan ajasta.
Saa käyttää mitä värejä tahansa, vaikka minä en välttämättä syty miehestä, joka käyttää pastellivärejä. Minä sytyn miehistä, jotka käyttävät punaista.
Ja Evasta ja naisista, jotka näyttävät naisilta!
Tasa-arvo kunniaan, olkoon jokainen sitä mitä tahtoo!!!!
Homssu

3 kommenttia:

Rusakko kirjoitti...

Niin... juuri mietin ,että itsekin joskus halusi pukeutua poikamaisesti. Reisitaskuhousut ja maastokuviopaitaa yms. Se oli sellainen kausi. Mutta mitä tosiaan jos olisinkin poika ja olisi tullut kausi jolloin olisin halunnut pukeutua pitsimekkoon ja sukkahousuihin...

Villakettu kirjoitti...

Ja minun isäni sai hepulin kun ohimennen kerroin, että meillä kyllä laitetaan pojallekin kynsilakkaa jos se haluaa (ja se kyllä aika-ajoin haluaa).Nyt siitä varmaan tulee kieroutunut homo-transu-psykopaatti. Huoks. ja Heh.

Anni kirjoitti...

JATKAA SUVUN PERINTEITÄ VAI...;)