tiistaina, elokuuta 14, 2007

tekstiviestietiketti

Siis, periaatteessa tämä kuva ei mitenkään liity asiaan. Ellei sitten lähettele tekstiviestejä ihan vain saadakseen persettä. Johon minäkin myönnän heikkoina hetkinä sortuneeni...

Tekstiviestittelystä puuttuu etiketti. Tekstiviestittelyssä saa käyttäytyä kuinka huonosti tahansa ja aina se onsallittua.
Minä en siedä ihmisiä, jotka eivät vastaa tekstiviesteihini. Se ei haittaa jos viestin sisältö on toteamus tms., mutta jos minä kysyn jotain koen myös haluavani vastauksen. 24 tunnin sisällä tai mielellään ennenkuin on aivan liian myöhäistä.
Voiko se olla niin vaikeaa? Jos ei kerkiä, voi ihan vaan kirjoittaa että myöhemmin tai palataan. Tai jos ei kerkiä niin lyhenteitä myöh. tai pal. voi käyttää. Nehän voi talleettaa puhelimen valmiisiin tekstiviestipohjiin, niin sitten selviää ihan yhdellä napinpainalluksella. Kuitenkin olisi se 24 tuntia aikaa reagoida jatkoon.
Mutta kyllä voisi edes jotenkin reagoida, ei se paljon vaadi. Muuten sitä vaan hikoilee ja on varma, että nyt se minun viestini on kaonnut bittiavaruuteen ja taas kaikki on pilalla.
Tietysti ymmärrän, ettei aina jaksa, halua ja pysty. Haluaa leikkiä erakkoa. Se on sallittua.
Mutta kyllä sitä sitten jossain vaiheessa voi vittu vastata!
Ei minulla asian tiimoilta traumoja tai agressioita ole, älkää luulko sellaista. Mutta jos oikeasti kysyy jotain, eikä saa vastausta, on se vähän kuin saisi luurin korvaan. Viestisi on ohitettu, sinut ja asiasi on deletoitu ko. ihmisen aivoista. Mukavaa loppuelämää :)!
Kaikilla kuitenkin on puhelimet nykypäivänä. Ja pidän tekstiviesteistä paljon enemmän kuin puhlimessa puhumisesta. Ei tarvitse turhia lätistä, voi esittää asiansa ja sillä siisti. Luulisi, ett jos on kiireinen ja erakoitunut, viestittely olisi aika huiman hyvä tapa pitää yhteyttä ulkopuoliseen maailmaan.
Miksi ei puhelimissa ole (ei ainakaan minun) ole kuittaus tietoja, niinkuin sähköposteissa? Voisi vain lähettää kuittauksen kun viesti on luettu ja voisi olla varma, että bitiavaruuden hemmot eivät tällä hetkellä hihitä kippurassa havinneelle tekstiviestillesi.
Toki välitystiedot saa, mutta ei se tarkoita, että kukaan on lukenut viestin. Epäilen voiko niihin edes luottaa.
Tai ystäväni, jos saa tekstari, eikä kerkeä näpytellä vastausta, aina voi pirauttaa ja kertoa vastauksen. Kun on niin kiireinen, ettei kerkiä näpytellä. On se ikävää kun jotkut on niin kiireisiä.
Asiaan sinänsä liitymättömänä, olettekos kuulleet sellaista sanontaa, että jos pomo on pari päivää poissa töistä, ei sitä kukaan edes huomaa, mutta jos siivooja on pari päivää poissa, ei kenelläkään ole enää kivaa.

Homssukka

Ei kommentteja: