sunnuntaina, kesäkuuta 24, 2007

Asioita, joita en vieläkään ymmärrä.

Asiat joihin on olemassa vastaukset, jotka joku viisas osaa selittää, mutta minä en siltikään ymmärrä...
-Mistä unet tulevat ja miksi? Alitajunnasta, sen minäkin tiedän. Näin unta, että matkustin junalla siskoni kanssa, meillä oli mukana kolme koiraa. Yht´äkkiä siskoni viereen istui mies, joka puhui cokneyn-murretta (?!?!?!)ja oli puoliksi irlantilainen. Mistä se mies oli päässyt minun alitajuntaani!?
-Miten puhe, tekstit ja kuvat yms voivat mahdollisesti siirtyä ilmassa yhdestä vastaanottimesta toiseen tai miten se edes on mahdollista lankojakaan pitkin? Leijuuko ilmassa ympärillämme miljoonia kuvia ja tekstiviestejä yms. Joita emme näe. Täällähän alkaa olla silloin ahdasta...
-Miksi ukkosella jyrisee? Salamat vielä menettelee, mutta se jyrinä. Olen edelleenkin paljon tyytyväisempi ajatukseen, että joku ajaa kivirattailla taivaassa.
- Miksi rahat katoavat aina tililtäni tilipäivänä?
-Miksi hampurilaisbaarien ruokaa sanotaan pikaruoaksi, vaikka välillä tuntuu, että sitä lehmää aletaan vasta teurastamaan siellä takahuoneessa?
- Miksi jostakin ihan tavallisesta ihmisestä tulee julkkis ja sitten se muuttaa ihmisten mielissä jollekin toiselle planeetalle, vaikka se on se ihan sama ihminen? Ihan yhtä tyhmä, laiska saamaton ja köyhä ( Anteeksi julkkikset, palvon teitä).
-Miksi kaikki vaatteet tuntuvat kutistuvan, jos se seisovat vaatekaapissani käyttämättömänä kauemmin kuin hetken? Onko vaatekaapeissa sellainen tilansäästömekanismi, joka kutistaa vaatteita, luodakseen lisää säilytystilaa?
-Miksi miehet pitävät blondeista? ei tämä ole syytös, eikä millään pahalla, mutta 99% tuntemistani miehistä ilmoittavat pitävänsä vaaleaveriköistä. Miksi?
- Miksi minusta ei tullut luonnonkaunista ja laihaa? Minusta tuli vain... niin.... outo....

Tässä osa siitä, mitä en vielä ole ymmärtänyt. Uskokaa minua, lista on pidempi. Unohdan vain välillä asioita joita en ymmärä.... :)

:) Homssu

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Loistavaa tekstiä, pääsin viimein katsomaan.. sä oot lahjakas. t. ponihäntä blondi

Anni kirjoitti...

:) kiitos! :) puuuhaaaa!!!!