keskiviikkona, kesäkuuta 06, 2007

miksi olen tärkeä?

Miksi on hyvä omata vanhojapiikoja ystävissä tai sukulaisissa?
-Vanhapiika on oiva lastenvahti, ei sillä muutakaan elämää ole. Eikä omaa perhettä. Joutaa hyvin, voipa sitten kertoa, edes yhden viikonloppuillan olevansa varattu.
-Vanhallepiialle voi soittaa jopa keskellä yötä ja valittaa ongelmiaan. selvin- tai einiin selvinpäin. Vanhallapiialla kun on aina puhelin auki, kun jos se oikea vaikka soittaisi. Eikä vanhallepiialle soittaessa tarvitse pelätä, että herättää koko talon, yksin se on kuitenkin.
-Vanhaapiikaa voi aina käyttää juhlissa täytteenä. Jos jossain sattuu olemaan vain yksi vapaa paikka on se oiva vanhallepiialle. Ja sitten voi sen aina laittaa Pertti-Erkin seuralaiseksi, kun sillä Pera-Erallakaan ei koskaan sellaista ole.
-On muuten juhlissakin oiva lastenvahti, ei sen tarvitse mukana juhlissa olla, kus ei sillä ole seuralaistakaan, ei kukaan kärsi
- Jos sinulta puuttu seuraa, pirauta vanhallepiialle. Epätoivoissaan vanhapiika lähtee ihan mihin tahansa, jos siellä vaikka miehen tapaisi. Sen oikean.
-Vanhaapiikaa ei tarvitse ottaa sen enempä huomioon, kun sumplitaan listaa siitä, kuka saa käyttää mökkiä milläkin loma viikolla. Vanhallepiiallehan se on ihan sama, kun ei tarvitse sumplata aviomiehen lomien kanssa yhteen. Miksi se oikeastaan lomaa tarvitsee, tai siis mistä. Ei sillä ole kakaroita, joihin se väsyy. Ei sen tarvitse pyörittää sitä perheen arkea, eikä se tarvii "#¤#"&&&//(... !!!!!!!!!!!!!
-Käyttäkää hyväksenne tuntemianne vanhojapiikoja, heistä on iloa ja apua moneen lähtöön, ne antaakin aina ja kenelle vaan. Ja antaa hartaasti ja pitkään, kun ne pelkää aina, että tämä voi olla viimeinen kerta.

On ihana tuntea itsensä näin tärkeäksi ja kuinka ihana onkaan tuottaa läheisilleen iloa! :)
;) Homssu

Ei kommentteja: