lauantaina, kesäkuuta 16, 2007

mistä löydän sinut?

Niin, mistä löydän parisuhteen itselleni?
Löydän sen arvatenkin kotini ulkopuolelta. Olen kyllä kuullut niistäkin tapauksista, joissa ovikello on soinut ja siellä se "the one" on seissyt. Tai kerrostalon viidennessä kerroksessa asuessaan on ikkunan taakse ilmestynyt miehen pää. Kun on tarpeeksi kauan aikaa kirkunut ja osoitellut miestä ja miettinyt miten pystyy hiipimään keittiöön hakemaan keittiöveitsen, jolla voi taistella ikkunatappajaa vastaan. Sitten rohkaistuu ja avaa ikkunan ja siellä onkin epätoivoinen ikunankorjaaja, jonka nostolaite on jäänyt jumiin, ja nyt hän haluaa tulla lainaamaan puhelintasi. Sitten se päämies jääkin kahville ja se siitä sitten. Ihan oikeasti, on niinkin käynyt, mutta ei minulle. Kas kummaa.
Ainahan sanotaan, että kannattaisi etsiä kaltaistaan seuraa, sieltä mistä liikkuu.
Niin, baareissa en viihdy, ei siis sieltä.
Harrastan lukemista, ehkä siis kirjasto, ei kulosta hyvältä.
Lenkkeilen, niin no, lenkkipolulla se the one voi tietysti tulla vastaan, mutta yleensä lenkillä olen ilman meikkiä, verkkareissa ja naama hiestä punaisena... ei ehkä.
Kudon. EI! tuskinpa kaipaa seliystä.
Rakasta elokuvia. Pimeässä leffateatterissa on suht´hankala tehdä tuttavuutta, ilman hullun leimaa ja kuka onneton nyt käy yksin leffassa...
Olen epäsosiaalinen, mutta olisi hirveän helpottavaa, jos se toinen olisi sosiaalinen. Mutta miten epäsosiaalinen ihminen, joka ei oikein harrasta kuin kausiluontoisesti itsenäisiä harrastuksia, joka on kotoisin henkisesti epävakaasta perheyhteisöstä, löytää sosiaalisen ja aktiivisen parin, jolla on normaali perhe ja joka harrastaa normaaleja juttuja....
Itse itsensä poissulkeva yhtälö.
Päädyn siis viimeiseen vaihtoehtoon. Ynnätäänpä, jaetaanpa ja miinustetaanpa.
Minulla on ambulanssifetissi. Siis kaikki komeat, vapaat, pääkaupunkiseudun ambulanssikuskit ilmoittautukaa allekirjoittaneelle.
Miettikää miten hienoa, jos suhde ei muuten toimi, ( mikä minun kohdallani on suhteellisen todennäköistä) ainakin saan joka kerta kun the one vetää työvaatteet päällensä. :)
Parempi sekin kuin ei mitään.

:) Homssu
ps. allergiatapauksissa luovun miehestä, en kissoista.

Ei kommentteja: