perjantaina, kesäkuuta 08, 2007

Varo tätä!

Työpaikkaromassit, varo tätä!
Niin, onhan se niin ihanaa, varsinkin näin kesällä. salaiset hymyt ja kädestä pitämiset kokouspöydän alla. Sähköpostit tai kirjelappuset, jotka pursuavat pinkkiä sydänmössöä. huumaa, jota ei voi verrata mihinkään, työssäkäynti haihtuu jonnekin taka-alalle ja mielessä on vain ihana leijuva tunne. Kuin kävelisi pilvissä koko ajan.
MUTTA, MUTTA, MUTTA!
Se loppuu aikanaan ( tätä mieltä on hieman kyynistynyt vanhapiika).
Sitten se helvetti vasta alkaakin.
Vaikka mikä olisi muista, jokaikinen päivä tulet näkemään exäsi, joka ikinen päivä olet hänen kanssaan tekemisissä ja joka ikinen päivä näet hänen ilmeestään, että hän ei itke tyynyään märäksi joka ilta, kuvasi nyrkkiin puristettuna.
Sinä joudut seuraamaan kuinka hetkenhuumasi rakentaa uuttaa ihanaa ihmissuhdetta, kauniin ponihäntäblondin kanssa, joka on sinua ainakin 10 cm pidempi ja 10 kg laihempi. Kaikista pahinta, kiltti ja mukava.
Älkää uskoko televisio sarjoja. Älkää uskoko greyn anatomiaa, kukaan ei leikkaa vaativaa kirurgista leikkausta exänsä kanssa onnistuneesti. Kyllä siinä potilaan aivot löyty tosi elämässä seinältä, kun puukot lentelevät ympäri huonetta. Älkää uskoko salkkareita, ei kukaan tee niin, en usko, että tämä kaipaa enempää selityksiä. Älkää uskoko kauniita ja rohkeita, ei kukaan halua exäänsä työkaveriksi eikä myöskään veljenvaimonserkuntytönäidinäidinisänveljenuutta vaimoa, jolla on salasuhde exäsi kanssa.
Etsikää ne valloitukset jostain muualta, jostain missä voit olla varma, ettette enää koskaan tapaa.Et koskaan saa tuntea katseita selässäsi kun tarina siitä miten itkien heitit mummin perintökahviastiaston seinään, kun maito oli loppunut etkä saanut aamukahvia ja lukittauduit loppupäiväksi vessaan syömaan suklaata on levinnyt. Tai tarina siitä miten pakotit heilasi nukkumaan sohvalla, kun sinua ahdistaa kaikki muut paitsi kissat.
Ystävät, rakkaat, harrastakaa pokailua vain siellä, missä voitte varmistaa selustanne. Siellä missä tiedätte, ettette enää koskaan tapaa ketään!
En ole katkera, enkä kyyninen, älkää niin luulko. olen vain erittäin iloinen siitä, että kissat eivät osaa puhua!

:) homssu

Ei kommentteja: