perjantaina, kesäkuuta 15, 2007

kuka antaa ja kuka saa?

Olen pidempän mietinyt, miksi aina sanotaan, että naiset antaa ja miehet saa.(Kyllä te tiedätte mistä minä puhun, no seksistä tietenkin, vaikka joku siellä yrittikin esittää häveliästä ja ihmetellä otsikkoa.)

Eikö se ole ihan oikeasti niin, että mies antaa itsestään jotain ja nainen saa. Mies se on joka enemmän sotkee spermallaan "antaessaan" sitä naiselle. Joo, joo on se kivaa, mutta kun olen vahvasti sitä mieltä, että mies antaa ja nainen saa. Tietysti jos mies on niin kämmi, että nainen ei saa, silloin ei voi käyttää termiä saada. Silloin teeskennellään ja toivotaan, että lopettais toi toinen vittu jo ton räveltämisen, kun ei se sitä tunnu osaavan.

Niin naisellahan on feikkaamisen etu, jos mies vain jatkaa ja jatkaa ja siitä ei tunnu koskaan tulevan valmista, voi aina vähän heittää kaarelle selkää, ravistella päätä pari kertaa ja hetken huohottaa. Katsokaas sen verran kämmi mies, joka ei osaa antaa orgasmia naiselle, ei teeskentelemistä huomaa. Miehillä se on vähän vaikeampaa. Jos nainen makaa kuin kuollut lahna, on miehen hiukan arvelluttavaa sanoa kesken kaiken: "okei kulta, mä tulin jo, taidan tilata sen taksin"

mieltäni on myös arvelluttanut jo iäisyyksiä vanha tapa kutsua naista joka nai kaikkien kanssa, jakorasiaksi, huoraksi, helpoksi nakiksi..., mutta jos mies nai kaikkea joka liikkuu, on sitä vaan kova jätkä.

Ehkä se on meidän oma vika. Olemme olleet kautta aikojen niin kylmiä ja pihtaavia, että jo on ihme jos nainen vapaaehtoisesti antaa, ennenvanhaa huorathan ne vaan...
Jospa nyt alkaisimme muuttaa käsityksiä. Älkäämme enää suostuko olemaan helppoja nakkeja, jos tykkäämme seksistä. Saakamme ja olkaamme kovia typyjä, niinkuin miehetkin. Niin eiköhän asenteetkin ala muuttua, hei nyt eletään 2000-lukua!
Tai sovitaanko, niin että kaikki antaa ja kaikki saa. Tasavertaisesti, onhan se kumppaninki nautinto erittäin tärkeää! Ja tämä lause sopii kaikenlaisille pareille, nais-miespareille, mies-miespareille, nais-naispareille.... Ihan millaisista yhdistelmistä itsekukin tykkää.
Naiset harrastakaa seksiä ja nauttikaa siitä, antakaa ja saakaa!
Kunhan pidätte huolta itsestänne, harrastatte turvaseksiä.
Tai niinkuin isäni sanoi erittäin kiusallisessa teini-iän keskustelussa: " Muista käyttää kondomia" ( olimme molemmat erittäin kiusaantuneita tämän lauseen jälkeen)!

:) Homssu

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Voi herranjumala, onko se oikein käyny sun kanssa tommosen "keskustelun"? Ei mn kanssa vaan. Mun tyynylle vaan eräänä iltana oli ilmestynyt oikein lahjapaperiin käärittynä paketillinen vihreitä Kukka ja Mehiläinen- kortsuja.
Vedin muistaakseni herneet nenään niskoja nakellen, mutta tuli ne kaikki käytettyä kuitenkin :)