torstaina, heinäkuuta 19, 2007

Ulkoistettu ahdistus ja sisäinen feng shui

Siis sananmukaisesti.
Ulkoistan sisäistä ahdistustani siivoamalla, omaa kotiani. Töissä ei sama sääntö päde. Vaikka eräs vessan lattia ja sen ruskeaksi muuttuneet laattojen saumat vetävät minua ja juuriharjaa puoleensa, mutta se on ihan vaan tavallinen neuroosi.
Kun kotini on siisti, on minun helpompi hengittää. Kun ulkoinen feng shui on kunnossa sisälläni tuntuu olevan parempi järjestys. Traumat ja ahdistukset tulevat siistiin järjestykseen ja selkeämmin esille.
On se nyt kivempaa kun traumat ja ahdistukset ovat siistissä järjestyksessä. Niin ei minulla pahempaa kontrolloimisen tarvetta ole.

Silti ihailen vieläkin erästä henkilöä ja minusta olisi ihanaa päästä samaan tilaan. Nuuskamuikkunen. Olento, joka elää ilman sitoutumista tavaraan, mihinkään. Nuuskamuikkusella on piippu ja huuliharppu. Kasari ja teltta. Mutta muumipeikko ja pyrstötähti kirjassa, nuuskamuikkunen heittää pois tavaransa, en muista oliko se teltta, koska ei ole hyväksi kintyä liiaksi mihinkään.
Se olisi minun unelma, koko elämä matkalaukussa. Voisi vaan kireesti lähteä ja kaikki olisi mukana. Jaksaisi itse kantaa koko elämänsä. Olla liikaa riippumatta mistään. Ihailen nuuskamuikkusta ja hänen elämää.
Nuuskamuikkusen elämässä on feng shuit kohdallaan. Tämän haluan ja silti haalin tavaraa ympärilleni ja sitten järjestelen sisäisiä ja ulkoisia feng shuitani.

Vaikka siskoni väittää, että enemmänkin muistutan mm, vaarallinen juhannus -kirjassa esiintyvää Miskaa
Miska on pieni ja pullea, on vakuuttunut siitä ,että kaikki vihaavat häntä. Kukaan ei hänen puolestaan mitään tee ja kukaan ei häntä ajattele. Miska haluaa olla näytelmän primadonna, hän haluaa, ettäkaikki kuiskaa: katsokaa tuota samettiin pukeutunutta synkkää naista, tuota suurta primadonnaa, hän on kyllä kärsinyt paljon.
En aina ymmärrä siskoani ;)

Mitä opimme tästä sekavasta tekstistä?
Emme mitään.
Sisäinen ahdistus voi paremmin, kun ulkoinen feng shui on järjestyksessä.

Siis oli miten oli, ulkoistakaa ahdistus, niin voitte paremmin. minulla on myös mental wearin (mainos) paita, jossa lukee: ahistaa,ahistaa,ahistaa,ahistaa.....
Helpottaa kun ulkoistaa sisälmyksensä. Miten itse kukin kokee hyväksi.
Mutta nuuskamuikkusta ja feng shuita, voi aluksi kokeilla.

Homssu

1 kommentti:

Villakettu kirjoitti...

Toi ahdistuksen ulkoistaminen on ehdottoman toimivaa myös minun kohdalla.Kun paikat on järjestyksessä, sisäinen kaaos pysyy paremmin hanskassa. Meillä vaan ei paikat pysy järjestyksessä,joten fengshuit on kokoajan ihan pielessä... :)