keskiviikkona, huhtikuuta 02, 2008

Mitä ei kannata tehdä vol1

Tässä listaa, että välttyisitte elämässänne tilanteilta, jotka aiheuttavat turhaa harmia, häpeää tai turhautumista.
Osa pohjautuu omiin kokemuksiin ja osa hetkellisiin oivalluksen hetkiin, joita aina välillä aivoissani välähtää.

-Älä käy juomassa kahvilassa äly hyvää kaakaota, kermavaahdolla, ennenkin menet apteekkiin hakemaan mielialalääkkeitäsi. Koska olet kuitenkin onnistunut saamaan itsellesi vähintään suklaa-kermaviikset. Siinä sitten apteeksissa mietit, miksi kaikki tuijottavat, vai onko sinusta tullut vain vainoharhainen, kaiken lisäksi.

-Jos haluat välttämättä päättää päiväsi. Älä mene junan alle, kuolema ei ole varma, onnistut kuitenkin vain menettämään jalan tai käden. Tai halvaantumaan. Pomppaa mielummin vaikka metron alle, kuolema on paljon varmempi. Ajoita kuitenkin hyppysi hyvi, äläkä hyppää, kun metro on jarruttamassa, se kuitenkin pysähtyy, juuri ennen kuin osuu sinuun. Ja sitten harmittaa.

-Älä laita pällesi kireähköä pitkää hametta, jos sinulla on kiire, tai olet tottunut harppomaan paikasta toiseen. Se on kamalaa ja näyttää hassulta kun kiskoo hameen polviin, jotta pääsisi nopeammin.

-Jos omistat siru pankkikortin, niin varaudu siihen, että JOKAISESSA kaupassa sirukortinlukija toimii eritavalla. Osassa, myyjä ottaa kortin ja ensin naputtelee, jonkun tunnuksen, osassa kortti pitää itse tunkea laitteeseen, joko alkautta tai yläkautta, osasta pitää ottaa itse kortti pois, osasta myyjä ottaa sen. Tunnusta rehellisesti kassalla, että sinulla os sirukortti ja anna se myyjälle. Hän hoitakoon asian.

-Ää koskaan luota kännykkään. Siis älä luota siihen, mitä siinä vilkkuu, kun se soi. Vaikka siinä vilkkuu Väinön nimi ja vastaat iloisesti se saattaakin olla Emma, joka soittaa Väinön puhelimesta, koska muuten et vastaa hänelle, koska Emma on ikävä ihminen. Tai olet jäänyt kinni suhteestä Väinön kanssa.
Älä myöskään luota siihen, että henkilö, jolle soitat vastaa puhelimeen. Nykyään kun ihmiset vastaa puhelimeen haloo tai moi, niin tarkista, että puhelimessa on oikea henkilö, ennenkuin alat ehdottelemaan ja harrastaa puhelinseksiä kultasi kanssa.

-Ja vanha viisaus, älä vaihda kassajonoa, sillä juuri se, missä et ole menee aina nopeammin

-Älä kokeile uutta meikkivoidetta naamaasi, juuri ennen tärkeää tapaamista. Et varmaankaan halua, että tapaamisesi kohde kysyy sinulta kuinka pitkällä aurinkolomalla olet ollut, keskellä talvea.

-Älä aja tukkaasi pois hyvän ystäväsi häiden aamuna, koska olet edellisenä iltana saanut loistoidean kaljusta päästä kaverisi synttäreillä. Koska A) et ihan tiedä miltä näytät kaljuna B) Hiuksia jää kuitenkin vartaloosi kiinni ja kun hikoat auringon paisteessa ne kutittavat ikävästi.

Tässä pari elämänohjetta. Kannattaa noudattaa...säästyy paljolta.
-H-

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos hyvistä vinkeistä! :-) Muuten olisi kyllä voinut olla että olisin joku aamu laittanut sen pitkän ja kireän mekon päälle juuri silloin kun on kiire vuoroon. ;-)

Anni kirjoitti...

Olinkin vähän huolissani tuosta asiasta kohdallasi, olettekos muuten koskaan miettinyt ottaa uutta kledjumallistoa käyttöön, vähän niinkuin parkkipirkot?
Kivoja kesävaatteita ja silleen....
Muista myös se meikkivoide!