tiistaina, huhtikuuta 01, 2008

Hullu kissa nainen

Olen aina ollut sarjakuvafani, Karvinen ja Aku Ankka, ne ovat suosikkejani. Karvinen sarjakuvavihkosia on jo varmaan parisenkymmentä ja akkarikansioita on viii tuossa lattialla 1982-1984, lapsuudesta.
On myös hyllyssä parhaat sarjat, isompia sarjakuvakirjoja.
No mutta, sitten nykyiseen suosikkiini Simpsoneihin, aina nykyään tulee tuijoteltua tietty maratoni televisiosta, eli 19.30 alkaa salkkarit 20.00 alkaa frendit ja 20.30 alkaa simpsonit.
Simpsoneissa esiintyy lempihahmoni, johon suuresti samaistun, se on hullu kissa nainen, josta kuvakin tuossa yläpuolella, niin miksiköhän?
Kissanainen puhuu sekavia, joista kukaan ei saa selvää ja hänen ympärillään lentelee kissoja. Koen häneen tällä hetkellä suurta sielujen sympatiaa.
Sitten leffoihin, sain lahjoituksena siskoltani kaksi leffalippua, jotka olivat menossa vanhaksi, joten ne piti nopeasti käyttää.
Lauantaina menin katsomaan elokuvan: mitäs me spartalaiset. Täydellistä kreisikomediaa, jossa sai hihitellä koko teatterissa istumisajan. Ei päätä eikä häntää, kaksimielistä huumoria, typerää, mutta hauskaa ja piristävää ja hei, olihan siina Carmen Electra. Aivot narikkaan tavaraa, suosittelen, jos siltä tuntuu.
Eilen illalla kävin katsomassa Sweeney Todd- Fleet streetin paholaisparturi, ehdoton suosikkini. Hieno ja hieno ja hieno. Tim Burton onkin yksi suosikkiohjaajistani.Eikä näyttelijä kaartikaan ollut mitenkään huono, mm. Johnny depp, Helena Bonham-carter ja Alan Rickman. musikaalista siis on kyse. Ihana tomaattimehumainen veri lentää, sitä tosiaan lentää. Lavastus ja puvustus on hienoa ja jokainen näyttelijäsuoritus hieno. Siis jos tykkää Tim burtonin leffoista on tämä ehdoton ja visuaalisena kokemuksena hieno. Hieno!
Kiitos siskolle leffalipuista, ei olisi muuten tultu mentyä!
Terveisin hullu kissa nainen

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Simpsonit ovat ihan ehdottomia, ja ovat aina olleet! :-) Leffa vielä jostain syystä katsomatta, mutta ehkä minä vielä tässä ehdin. Ja kiitos leffavinkeistä, niitä tarttee aina. :-)

Anni kirjoitti...

Se leffa oli hyvä. Ei nyt muistaakseni mikään tajunnanräjäyttäjä, mutta taattua simpson huumoria!